Shopping Cart

Hot

KD Skin Oil

2 review(s)
RM130.00

RM130.00Add to cart

KD Skin Oil

2 review(s)
RM130.00

Ramuan bahan semulajadi seperti minyak pati aloe vera, minyak pati habbatussawda dan madu yang berfungsi melembabkan kulit, menjadikan kulit awet muda, mengecutkan jerawat, memudarkan jeragat, melicinkan kulit kasar, mengecilkan pori-pori muka dan merawat kegagalan kulit.

RM130.00Add to cart

Hot

Minyak ZB3

1 review(s)
RM90.00

Minyak ZB3

1 review(s)
RM90.00

Minyak ZB3 diformulasikan daripada ramuan minyak zaitun asli dan pati herba. Sesuai untuk sapuan luar bagi mengurangkan asma, lelah, batuk, selesema, luka kecil, bengkak badan, cirit birit, melecur, ekzema, sakit lutut dan gigitan serangga berbisa. Juga digunakan sebagai minyak sapuan bayi untuk mengelakkan kebung perut. Ia jua sebagai salah satu ikhtiar bagi masalah hernia.

Hot

KD Skin Wash

1 review(s)
RM70.00

KD Skin Wash

1 review(s)
RM70.00

Serbuk daun herba 100% tanpa sebarang kimia dan sesuai untuk semua jenis kulit.   SKIN WASH mampu mengurangkan jerawat, merawat resdung, membersihkan minyak di muka dan memudarkan jeragat dan merawat ekzema.

Hot

Aura KD

0 review(s)
RM120.00

RM120.00Add to cart

Aura KD

0 review(s)
RM120.00

AURA KD adalah semburan berasaskan air. Digunakan untuk memberikan rasa segar, memberikan mood positif, menghilangkan kegugupan, memberikan ketenangan dan mengusir anasir negatif.

RM120.00Add to cart

Hot

KD Speechless Scent

3 review(s)
RM100.00

RM100.00Add to cart

KD Speechless Scent

3 review(s)
RM100.00

Krim haruman yang membantu mengurangkan stress, baran, tantrum, emosi

terganggu. Ianya sesuai bagi bayi yang sering menangis, anak yang tidak mahu ke sekolah, ibu bapa yang stress dengan anak – anak, warga emas yang banyak berfikir dan tidak tenang, atau sesiapa sahaja yang mempunyai masah sedemikian.

RM100.00Add to cart

Hot

KD Slim

2 review(s)
RM450.00

RM450.00Add to cart

KD Slim

2 review(s)
RM450.00

Ramuan pelbagai Essential oil yang sesuai memberikan rasa kenyang yang lama, meningkatkan metabolisma, mempercepatkan pemecahan lemak tepu di badan, mengurangkan berat badan tanpa perlu senaman, melegakan sakit pinggang, sakit lutut, sakit tumit, slip disc, merawat pesakit lumpuh @ stroke

RM450.00Add to cart

Hot

KD Hair Tonic

0 review(s)
RM130.00

RM130.00Add to cart

KD Hair Tonic

0 review(s)
RM130.00

Ramuan berasaskan minyak zaitun, habbatussawda, madu dan minyak lavender

bertujuan mengurangkan kelemumur, mengatasi keguguran rambut, menguatkan akar rambut, melambatkan pertumbuhan uban serta merawat masalah rambut kering dan sesuai untuk migraine.

RM130.00Add to cart

KD Scrub

1 review(s)
RM90.00

KD Scrub

1 review(s)
RM90.00

Ramuan semulajadi yang dicipta daripada bahan-bahan alami yang berkualiti tinggi. Digunakan untuk mencerahkan wajah, memudarkan jeragat, mengurangkan black head dan white head, menghaluskan kulit kasar, menanggalkan sel sel kulit mati, menyerikan wajah yang kusam, mengurangkan lingkaran hitam di wajah (sun burn)

Hot

KD Hair Tonic

0 review(s)
RM130.00

RM130.00Add to cart

KD Hair Tonic

0 review(s)
RM130.00

Ramuan berasaskan minyak zaitun, habbatussawda, madu dan minyak lavender

bertujuan mengurangkan kelemumur, mengatasi keguguran rambut, menguatkan akar rambut, melambatkan pertumbuhan uban serta merawat masalah rambut kering dan sesuai untuk migraine.

RM130.00Add to cart

Hot

KD Skin Oil

2 review(s)
RM130.00

RM130.00Add to cart

KD Skin Oil

2 review(s)
RM130.00

Ramuan bahan semulajadi seperti minyak pati aloe vera, minyak pati habbatussawda dan madu yang berfungsi melembabkan kulit, menjadikan kulit awet muda, mengecutkan jerawat, memudarkan jeragat, melicinkan kulit kasar, mengecilkan pori-pori muka dan merawat kegagalan kulit.

RM130.00Add to cart

Hot

KD Skin Wash

1 review(s)
RM70.00

KD Skin Wash

1 review(s)
RM70.00

Serbuk daun herba 100% tanpa sebarang kimia dan sesuai untuk semua jenis kulit.   SKIN WASH mampu mengurangkan jerawat, merawat resdung, membersihkan minyak di muka dan memudarkan jeragat dan merawat ekzema.

Hot

KD Speechless Scent

3 review(s)
RM100.00

RM100.00Add to cart

KD Speechless Scent

3 review(s)
RM100.00

Krim haruman yang membantu mengurangkan stress, baran, tantrum, emosi

terganggu. Ianya sesuai bagi bayi yang sering menangis, anak yang tidak mahu ke sekolah, ibu bapa yang stress dengan anak – anak, warga emas yang banyak berfikir dan tidak tenang, atau sesiapa sahaja yang mempunyai masah sedemikian.

RM100.00Add to cart

Hot

KD Slim

2 review(s)
RM450.00

RM450.00Add to cart

KD Slim

2 review(s)
RM450.00

Ramuan pelbagai Essential oil yang sesuai memberikan rasa kenyang yang lama, meningkatkan metabolisma, mempercepatkan pemecahan lemak tepu di badan, mengurangkan berat badan tanpa perlu senaman, melegakan sakit pinggang, sakit lutut, sakit tumit, slip disc, merawat pesakit lumpuh @ stroke

RM450.00Add to cart

KD White (Normal Pack)

0 review(s)
RM120.00

RM120.00Add to cart

KD White (Normal Pack)

0 review(s)
RM120.00

Rahsia kecantikan orang Yaman. KD WHITE ialah 100% daun tanpa campuran kimia yang dibawa khas daripada Yaman, dimana ia sesuai untuk mencerahkan dan menghaluskan kulit wajah dan seluruh tubuh.

 

RM120.00Add to cart

Hot

Minyak ZB3

1 review(s)
RM90.00

Minyak ZB3

1 review(s)
RM90.00

Minyak ZB3 diformulasikan daripada ramuan minyak zaitun asli dan pati herba. Sesuai untuk sapuan luar bagi mengurangkan asma, lelah, batuk, selesema, luka kecil, bengkak badan, cirit birit, melecur, ekzema, sakit lutut dan gigitan serangga berbisa. Juga digunakan sebagai minyak sapuan bayi untuk mengelakkan kebung perut. Ia jua sebagai salah satu ikhtiar bagi masalah hernia.

Latest Products

From the Blog

KITARAN HAID LEBIH TERATUR

السلام عليكم ورحمة اللّٰه وبركاته.. Alhamdulillah.. semenjak guna KD manja dari bulan lepas nampaknya kitaran haid untuk 2 bulan nampak lebih teratur.. tempoh haid yang tidak panjang .. tak berekor2.. dan haid seterusnya tidak datang lebih awal macam selalu ~Ustzh Ina~

KULIT LEMBUT DAN LEMBAP

Alhamdulillah…lepas guna skin oil…kulit saya jadi lembut dan lembap..   Alhamdulillah…sudah 3 tahun saya guna…tiap kali puasa saya akan sapu…alhamdulillah berkat kd slim kenyang…perut pun kempis?…saya juga sapu kat tempat yang lenguh2 ~pn. Azlenda abdullah

ANAK AUTISME BERHENTI MENGAMUK

HQ Annurulhadi : “Macam mana anak puan setelah guna kd speechless scent & aura KD Pn. Azzlina        : ” Ada waktu dia nak …ada waktu dia macam tak suka…..Tapi saya paksa jugak…Tapi                                  spray tu yang bila  […]