Shopping Cart

KD Slim

Ramuan pelbagai Essential oil yang sesuai memberikan rasa kenyang yang lama, meningkatkan metabolisma, mempercepatkan pemecahan lemak tepu di badan, mengurangkan berat badan tanpa perlu senaman, melegakan sakit pinggang, sakit lutut, sakit tumit, slip disc, merawat pesakit lumpuh @ stroke

RM450.00

In stock

Warning

Deleting file, please wait...

Compare
Category:

Share this product

KD Slim dicipta dengan menggunakan formula khas untuk mengawal rasa lapar, rasa kenyang yang lama serta rasa ringan dan cergas.

KD SLIM adalah campuran pelbagai  jenis minyak Essential oil seperti Basil, Chilli, Black Pepper, Eucaplystus, Lavender, Peppermint untuk membantu mereka yang sukar mengawal makan dan jarang atau malas senaman.

KD SLIM kini digunakan juga untuk merawat masalah sakit belakang, lutut, stroke dan slip disc.

Ramai ibu dalam pantang menggunakan KD SLIM sebagai salah satu set berpantang. Ia meringankan badan dan hasilnya selepas berpantang, berat dan bentuk badan ibu-ibu kembali ke asal.

*1 set KD SLIM terdapat 2 botol yang berlainan ramuan dan fungsi.

KD Slim sesuai dicampurkan kedua-duanya sebelum dilumur di bahu, belakang leher, perut dan peha.

KD SLIM Brown sesuai untuk mengurangkan rasa lapar dan membantu mengawal nafsu makan berlebihan.

KD SLIM Green sesuai untuk memecahkan lemak tepu atau tebal di badan pengguna. Ia lebih panas berbanding KD SLIM Brown.

Isi kandungan: 30ml+- / botol

View Testimoni: http://bit.ly/kdslim

How To Use

Bebas menggunakan mengikut keselesaan.

*Untuk kesan maksima, campurkan kedua-dua botol iaitu KD Slim Green dan KD Slim Brown dan lumur pada tempat yang dikehendaki seperti paha, perut, pinggang, bahu dan belakang leher.

KD Slim bebas alkohol.

Boleh guna untuk solat dan tawaf. InsyaAllah.

 

AMARAN:

Dilarang untuk wanita hamil dan sakit kronik.

Hanya untuk kegunaan luaran.

Dilarang memasukkan ke badan secara minum atau titisan.

2 reviews for KD Slim

  1. Yusniza Mcy
    5 out of 5

    Yusniza Mcy:

    Alhamdulillah sy telah mencuba produk KD slim brown…
    Melalui penggunaannya sy dapat mengawal makanan secara berlebihan…
    dan sekarang berat saya telah turun 3kg…

  2. ziha
    5 out of 5

    ziha:

    saya seorang yg pemakan & kerap makan dalam masa yg sama saya juga ada masalah constipation (bnyk makan tapi tak buang air besar setiap hari). ini menyebabkan perut akan boncit & rasa bloated..
    KD slim nie mula2 saya beli 1 set 2 botol – 1 utk mak yg sakit lutut & 1 lagi bg adik yg dlm pantang. saya cuba guna yg warna brown (yg bg adik tu) tu sapu kat perut (nak test tengok masa tue) masyaAllah.. perut rasa lega & baunya ya Allah rasa tenang mcm kat spa terus rasa nak beli utk diri sendiri.
    Beli utk sendiri pulak pagi malam saya sapu Alhamdullillah setiap hari or paling lama 2 hari sekali akan membuang dgn mudah sekali …tak ada lg rasa bloated yg pasti saya x perlu rasa risaukan perut boncit sbb bila dah membuang dgn begitu bnyk sekali perut terus Kempis & rasa ringan… saya rasa nak panggil KD Slim ni KD Magic jer..sbb bukan setakat itu shj, salah tidur sapu kat leher rasa lega ..bnyk berjalan sapu kat pelipat (belakang lutut) pun lega..baunya pulak wangi mcm kat spa…

Add a review