Shopping Cart

KD Skin Wash

Serbuk daun herba 100% tanpa sebarang kimia dan sesuai untuk semua jenis kulit.   SKIN WASH mampu mengurangkan jerawat, merawat resdung, membersihkan minyak di muka dan memudarkan jeragat dan merawat ekzema.

RM70.00

In stock

Warning

Deleting file, please wait...

Compare

Share this product

KD SKIN WASH adalah 100% daun herba dan tiada mengandungi bahan kimia.

Didatangkan dalam bentuk serbuk.

KD Skin wash mampu merawat resdung, mengurangkan white head dan black head, memudarkan jeragat, membersihkan wajah dan badan, mengecutkan jerawat, merawat ekzema dan menghalang gangguan sihir.

Insyaallah.

Berat: 30gm+-

Lihat Testimonihttp://bit.ly/beautyKD

How To Use

  • Campurkan sesudu kecil KD Skin Wash dengan sedikit air dan tempekkan di muka.
  • Ratakan di seluruh muka, biarkan seketika dan gosok perlahan.
  • Bilas.

 

*Ia juga boleh dipakai seperti bedak sejuk dan boleh digunakan di seluruh badan.

*Untuk rawatan resdung, akan rasa pedih dan mengeluarkan lelehan hingus.

1 review for KD Skin Wash

  1. ziha
    5 out of 5

    ziha:

    tengok rupanya yg serbuk2 tue mcm x caya jer..tp demi Allah serbuk ni lah yg tolong bersihkan & hilangkan white head & jerawat pasir yg agak teruk di muka saya. teruknya sehingga bila saya sapu compact powder dkt muka keluar biji2/kutil2 putih mcm jerawat nasi tu keluar maunya tak rasa nak nangis? rasa geli? lagi laa…stres hingga saya berabis dkt seribu ringgit pegi estetik klinik buat facial utk hilangkan white head tue tp x berhasil.. scrub mcm2 jenis scrub beli kat farmasi x jln jugak..hinggalah saya bersihkan muka saya 4/5 kali sehari sental kat muka dgn KD Wash nie dlm masa seminggu dah nampak perubahan.. dlm lebih kurang sebulan jerawat nasik ke..white head ke..jerawat pasir ke..yg gerutu 2 tue hilang semua & boleh pakai compact powder mcm biasa semula…

Add a review